بسیاری از مردم به دلیل کارکرد ضعیف خواستار تغییر آشپز خانه خود هستند.

چون ذائقه آنها تغییر کرده یا آنجا توسط شخص دیگری ساخته شده است.

طبق تحقیقات ما در واقع دیگر نمیتوان آشپزخانه قدیمی را کنار گذاشت چون صاحبخانه برای آن تصمیم میگیرد.

اگر از آشپزخانه خود خسته شده اید و به دنبال الگو هستید به این 13 تغییر نگاه بیندازید.
١-افزایش سقف ارتفاع سقف
قبل:قبل از این از آشپزخانه در این خانه چیزی به عنوان انبار استفاده میشد و سقف کم نشان دهنده پنجره هایی بود که خیلی کوتاه بود.
پس از تغییر:صاحبخانه مقداری از سقف را برداشتند و به جای آن پنجره های بزرگتر و نمایش مناسب را فراهم میکردند،این بازسازی باعث شد نور خانه بیشتر شود.
٢-مدرن سازی دهکده ها
قبل:اگرچه آشپزخانه شرایط خوبی داشت ولی آنها خواستند این فضا را تغییر دهند تا ویژگی های مد نظرشان را که دیده بودند در آن پیاده کنند.
پس از تغییر:نو سازی کامل انجام شد کابینت ها،اپن،لوازم خانگی...که نتیجه یک نگاه ساده و فضایی که برای تمیز کاری سهولت داشت.
٣-فضایی بیشتر سبک جدید
قبل:این خانه از دهه ١٩٧٠ ساخته شده و صاحبان جدید خانه دیوار را اتاق ناهار جدا نکردند.
پس از تغییر:دیوار جدا از اتاق آشپزخانه بیرون آورده شد و آشپزخانه بزرگتر شد آنها کابینت های چوبی قهوه ای تیره را با کابینت های روشن سفید،قفسه های چوبی و کاشی براق جایگزین کردند.
٤-تازه تر و روشن تر
قبل:صاحبخانه تصمیم گرفت آشپزخانه را بازسازی کند.
پس از تغییر:نصب کابینت های جدید فوقانی باعث شده فضای باز بیشتر احساس شود و بیشترین هزینه بازسازی لوله کشی بوده و ایجاد خطوط آب و فاضلاب،آبگرمکن جدید و شیر های تخلیه جدید.
٥-آبی،نه دریایی
قبل:قبل بازسازی آشپزخانه تاریک و کوچک و کمرنگ به نظر میرسید اما پایه های کابینت ،لوازم خانگی و آشپزخانه در شکل عالی بودند طراح آنها را به سمت یک طرح کابین دوتایی سوق داد.
پس از تغییر:به جای جایگزینی کل کابینت ها طراح به آن ها کمک کرد که طرح آبی را انتخاب کنند که نه دریایی است نه ساحلی و کابینت های پایین تر در یک قلاب خاکستری پوشیده شده اند.
٦-دیوار لهستانی،کاشی مراکشی
قبل:یک دیوار آشپزخانه را از سمت جلو جدا کرده و آن دیوار فضای غیر عملی برای تفریح ایجاد کرده بود.
پس از تغییر:آشپزخانه جدید فضا خانه را باز کرده ،سقف کاذب از خانه حذف شد و صاحبخانه رنگ خاکستری پر نور را برای سقف انتخاب کردند و همچنین کابینت های آبی -خاکستری در نیمه پایین و سفید در نیمه بالا قرار دارند.
٧سبک و ذخیره سازی در فضای فشرده
قبل:این آشپزخانه فاقد فضای کافی و ذخیره سازی مناسب بود و تاریک بود.
پس از تغییر:طراح طرح U شکل را پیاده سازی کردند قفسه های باز توسط کارگر محلی ساخته شد و صاحبخانه یک رنگ اسپری مانند به کالینت ها زده اند تابا شیر آلات و سایر سخت افزار سازگار باشد.
٨-چوب گرم با سبز
قبل: این آشپزخانه قدیمی از چندین اتاق جدا شده و تاریک درست شده بود مثل ورودی و آبگرمکن آن اتاق لباسشویی به یک قسمت ناهار خوری که شامل محدوده یخچال و فریزر بودوصل شده و سینک آشپزخانه در اتاق جداگانه اش بود.
پس از تغییر:طراح دیوارها را برای فضای لباسشویی به آشپزخانه برگرداند او آبگرمکن را درون جعبه سفارشی مخفی کرد.آشپزخانه کابینت های چوبی گرم را درون خود دارد.
٩-ذخیره سازی بیشتر در یک فضا
قبل:آشپزخانه تاریک بود و خاک و کثیفی زیادی در کابینت های سفید دیده میشد،خانواده خواستند فضای کاری و ذخیره سازی بیشتری را داشته باشند.
پس از تغییر:تصمیم بر سبک خانه مدرن گرفته شد چون از عناصر طبیعی استفاده شد.
کابینت ها،کشوهای فولادی و کاشی های مترو مانند سبک خانه های مزرعه ای را به یاد می آوردند در حالیکه لوازم خانگی مثل فولاد ضد زنگ ،پالت رنگی،خطوط تمیز مدرن ترند
صاحبخانه از طراحان و محصولات محلی برای سازگاری بیشتر با محیط زیست استفاده میکردند.یک نور گیر شیشه ای به نور اضافی خانه می افزاید در حالیکه کابین های بلند فضای ذخیره سازی را زیاد میکند.
١٠-بازگشت به زمان
قبل:این آشپزخانه در دهه ١٩٨٠در یک خانه گیر افتاد خانواده و طراح خواستند آن را در زمانی که ساخته شد مناسب بسازند.
پس از تغییر:طراح،دکوراسیون بلوط در یک لکه تاریک انتخاب کرد تا مطابق با کارخانه در سایر اتاق ها باشد همچنین بک اسلپلش دست ساز ساخته شده از همان نوع سفارشی خانه های هنری است این خانه در سبک ویکتوریا است.
١١-به دنبال سرد مدرن
قبل:این خانه به ذائقه فرزند دوم خانواده نیست.
پس از تغییر:صاحبخانه آشپزخانه خود را به سمت حیاط مجاور گسترش دادند.
وبه فضا اضافه کردند.درهای شیشه ای بزرگ نور را در بر میگیرد.
کابینت های سفید براق یک درخشش زیبایی را ارائه میدهند.
١٢-چوب خاکستری
قبل:این آشپزخانه با مشکلی مواجه بود که به نظر ارزشش را نداشت مثل اینکه انبار خیلی عمیق بود اما انباری در سمت راست یخچال قرار دارد و این باعث میشد خانواده چیزهایی را در آن از دست بدهند.
پس از تغییر :طراح خانه یخچال و فریزر را به سمت راست حرکت داد و یک کابین کوچکتر را در سمت راست نصب کرد و لوازم قدیمی را در آن جا حفظ کرد در این جزیره یخچال دور ریختنی نیست و به راحتی میتوان پاکش کرد.
‏١٣-پنل سینک آشپزخانه
قبل:آشپزخانه فضای ذخیره سازی کافی نداشت.
پس از تغییر:صحبت از یک تغییر چشمگیر است پنجره بالای سینک جایی است که در آن درب قرار گرفته است.صاحبخانه فضا را دوست دارد که ترکیبی از تاریکی و نور است او همچنین یک لقمه سنتی را با لمس مدرنیته ترجیح میدهد.


امتیاز این مطلب:
به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید Click here to cancel the reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

loader....